KULISY KULINARNEJ AKADEMII

39.90

Na stanie

SPIS TREŚCI

Prolog. Od Łodzi do korony (7)

Rozdział 1. Hej, noże w dłoń (21)

Rozdział 2. Błękitna Wstążeczka (33)

Rozdział 3. Koszary i generałowie (47)

Rozdział 4. Sól, wasabi i musztarda (57)

Rozdział 5. Kumple i piękne koleżanki (75)

Rozdział 6. Dorada, rekin i anyżówka (101)

Rozdział 7. Landy pachnące żywicą i… piersią kaczki w borowikach (123)

Rozdział 8. Bask. To brzmi dumnie (135)

Rozdział 9. Szczupak, królik, wino i alchemia (145)

Rozdział 10. Celtowie, diabeł morski i Zaczarowany Las (161)

Rozdział 11. Normandia. Kraina mlekiem i cydrem płynąca (183)

Rozdział 12. Fenicjanie, zupa rybna i Prowansja (205)

Rozdział 13. Hej, góry, moje góry i “choinówka” (229)

Rozdział 14. Ryba, Max i Dracula (255)

Rozdział 15. Wino i ślimaki (267)

Rozdział 16. Szampan, świńska nóżka i fasolka po bretońsku z Tuluzy (285)

Rozdział 17. Tancbuda, Bond i suflet (309)

“Chapsiki”, czyli epilog (341)

Autor

ISBN

978-83-246-3794-2

Liczba stron

Rok wydania

Wydawca

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „KULISY KULINARNEJ AKADEMII”