TRANSPORT ŻYWNOŚCI UWARUNKOWANIA ORGANIZACYJNE TECHNICZNE EKONOMICZNE ORAZ JEGO SKALA

,

21.50

Na stanie

Spis treści
Wstęp … 5
1. Wprowadzenie do tematyki transportu żywności
1.1. Pojęcia podstawowe … 7
1.2. Uregulowania prawne … 13
2. Przewozy żywności transportem samochodowym
2.1. Wymagania w zakresie przewozu żywności … 31
2.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu samochodowego … 43
2.3. Rynek przewozów żywności transportem samochodowym … 58
3. Transport żywności koleją
3.1. Warunki przewozu żywności transportem kolejowym … 65
3.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu kolejowego … 68
3.3. Rynek przewozów żywności transportem kolejowym … 74
4. Przewozy żywności drogą wodną
4.1. Wymagania w zakresie przewozu żywności transportem morskim i wodnym śródlądowym … 81
4.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu wodnego … 87
4.3. Rynek przewozów żywności transportem wodnym … 103
5. Lotniczy transport żywności
5.1. Warunki przewozu żywności transportem lotniczym … 113
5.2. Infrastruktura i suprastruktura transportu lotniczego … 116
5.3. Rynek przewozów żywności transportem lotniczym … 122
Podsumowanie … 129
Literatura … 132
Aneks … 141
Autor

,

ISBN

978-83-7583-874-9

Liczba stron

Rok wydania

Wydawca

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „TRANSPORT ŻYWNOŚCI UWARUNKOWANIA ORGANIZACYJNE TECHNICZNE EKONOMICZNE ORAZ JEGO SKALA”