Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE
LUNING P.A.
Tania książka, Zarządzanie37.00zł Original price was: 37.00zł.12.00złCurrent price is: 12.00zł.
Na stanie
Autor |
---|
Napisz pierwszą opinię o „ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
-
Promocja!
FUNKCJONALNOŚĆ INFORMATYCZNYCH T.2 SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA
JANUSZEWSKI A.49.00złOriginal price was: 49.00zł.24.50złCurrent price is: 24.50zł.
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (93)
- Architektura i urbanistyka (287)
- Automatyka i robotyka (50)
- Beletrystyka (14)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (14)
- Bhp i ergonomia (45)
- Budowa i eksploat.maszyn (209)
- Budownictwo (295)
- Chemia i fizyka (43)
- Dom i ogród (2)
- Ekonomia (27)
- Elektronika i elektrotechnika (257)
- Finanse i rachunkowość (14)
- Hobby (9)
- Informatyka (777)
- Inne (307)
- Inżynieria biomedyczna (29)
- Inżynieria materiałowa (49)
- Języki obce (33)
- Kalkulatory (1)
- Literatura popularno-naukowa (98)
- Logistyka i transport (101)
- Lotnictwo (30)
- Marketing (30)
- Matematyka i statystyka (120)
- Mechanika (163)
- Miernictwo (8)
- Nauki humanistyczne (79)
- Nowości (133)
- Ochrona i inżynieria środowiska (158)
- Prawo (6)
- Przemysł spożywczy (1)
- Sztuka (30)
- Tania książka (75)
- Zarządzanie (197)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.