KAWALERYJSKI POZNAŃ

80.00

Na stanie

Katarzyna Bosacka, urodzona w Warszawie, i Aniela Redelbach, urodzona w Łucku na Wołyniu, zapraszają do wspólnego stołu, dzieląc się przepisami i historiami rodzinnymi z Warszawy, Łucka, Odessy, Śląska, Poznania, Zaporoża czy Kijowa. Sprawdzają podobieństwa i różnice w potrawach obecnych na stołach obu narodów. Dania ułożyły w pary, samodzielnie je ugotowały i wystylizowały. Piękne zdjęcia wykonał wybitny hiszpański fotograf kulinarny Julián Redondo Bueno, który fotografuje m.in. dania w gwiazdkowych restauracjach Michelina w Niemczech, Austrii, Francji czy Szwajcarii.

Autor

ISBN

978-83-7768-367-5

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „KAWALERYJSKI POZNAŃ”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *