.
„KSZTAŁTOWANIE WŁAŚCIWOŚCI UŻYTKOWYCH STABILIZATORÓW ZE STALI 316LVM STOSOWANYCH DO LECZENIA ZNIEKSZTAŁCEŃ KLATKI PIERSIOWEJ” został dodany do koszyka. Zobacz koszyk
BIOMECHANICZNA PRZYCZYNA MIAŻDŻYCY
WASILEWSKI J.
Inżynieria biomedycznaBiomechaniczna przyczyna miażdżycy
Autorzy: Wasilewski Jarosław, Kiljański Tomasz
49.00zł
Na stanie
Autor | |
---|---|
Liczba stron | |
Rok wydania | |
Wydawca |
Napisz pierwszą opinię o „BIOMECHANICZNA PRZYCZYNA MIAŻDŻYCY” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
-
Promocja!
MODELOWANIE PROCESÓW FIZJOLOGICZNYCH I PATOLOGICZNYCH
CIEŚLICKI K.77.00złPierwotna cena wynosiła: 77.00zł.67.50złAktualna cena wynosi: 67.50zł. -
Promocja!
OGRANICZENIA OCENY LOKALNEJ FUNKCJI SKURCZOWEJ LEWEJ KOMORY SERCA Z WYKORZYSTANIEM DWUWYMIAROWYCH DANYCH ECHOGRAFICZNYCH I METODY ŚLEDZENIA MARKERÓW AKUSTYCZNYCH – BADANIA IN SILICO
ŻMIGRODZKI J.61.60złPierwotna cena wynosiła: 61.60zł.54.00złAktualna cena wynosi: 54.00zł. -
Promocja!
WYBRANE METODY I SYSTEMY BIOMETRYCZNE BAZUJĄCE NA UKRYTYCH MODELACH MARKOWA
KUBANEK M.46.20złPierwotna cena wynosiła: 46.20zł.40.50złAktualna cena wynosi: 40.50zł.
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (86)
- Architektura i urbanistyka (283)
- Automatyka i robotyka (45)
- Beletrystyka (4)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (16)
- Bhp i ergonomia (41)
- Budowa i eksploat.maszyn (2)
- Budowa i eksploatacja maszyn (189)
- Budownictwo (260)
- Chemia i fizyka (36)
- Dom i ogród (1)
- Ekonomia (27)
- Elektronika i elektrotechnika (236)
- Finanse i rachunkowość (10)
- Hobby (6)
- Informatyka (542)
- Inne (84)
- Inżynieria biomedyczna (28)
- Inżynieria materiałowa (33)
- Języki obce (31)
- Literatura popularno-naukowa (82)
- Literatura regionalna (6)
- Logistyka i transport (94)
- Lotnictwo (25)
- Marketing (10)
- Matematyka i statystyka (94)
- Mechanika (139)
- Miernictwo (8)
- Nauki humanistyczne (52)
- Nowości (107)
- Ochrona i inżynieria środowiska (153)
- Prawo (5)
- Przemysł spożywczy (2)
- Sztuka (29)
- Tania książka (55)
- Zarządzanie (131)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.