Książka ta jest skryptem do przedmiotu Infotechnologie, prowadzonego dla kierunku studiów Biogospodarka prowadzonego wspólnie przez Politechnikę Warszawską, Politechnikę Łódzką oraz Wojskową Akademię Techniczną.
„PODSTAWY SYSTEMÓW WYSZUKIWANIA INFORMACJI ANALIZA METOD” został dodany do koszyka. Zobacz koszyk
TECHNOLOGIE INFORMACYJNE DLA STUDENTÓW
PRZEŹDZIERSKI K.
InformatykaTechnologie informacyjne dla studentów
Przeździerski K. Sikorski W. Treichel
29.90zł
Na stanie
Autor | |
---|---|
ISBN | 978-83-937934-8-8 |
Liczba stron | |
Rok wydania | |
Wydawca |
Napisz pierwszą opinię o „TECHNOLOGIE INFORMACYJNE DLA STUDENTÓW” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
-
Promocja!
PODSTAWY SYSTEMÓW WYSZUKIWANIA INFORMACJI ANALIZA METOD
WAKULICZ-DEJA A.40.60złPierwotna cena wynosiła: 40.60zł.36.00złAktualna cena wynosi: 36.00zł. -
Promocja!
WIELOSINUSOIDALNE PROCESY LOSOWE TEORIA I ZASTOSOWANIA
FIGWER J.40.60złPierwotna cena wynosiła: 40.60zł.36.00złAktualna cena wynosi: 36.00zł. -
Promocja!
POSTĘPY W REGULACJI OPTYMALNOCZASOWEJ
TURNAU A.40.60złPierwotna cena wynosiła: 40.60zł.36.00złAktualna cena wynosi: 36.00zł.
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (82)
- Architektura i urbanistyka (281)
- Automatyka i robotyka (43)
- Beletrystyka (4)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (14)
- Bhp i ergonomia (41)
- Budowa i eksploat.maszyn (2)
- Budowa i eksploatacja maszyn (186)
- Budownictwo (261)
- Chemia i fizyka (33)
- Dom i ogród (1)
- Ekonomia (26)
- Elektronika i elektrotechnika (234)
- Finanse i rachunkowość (10)
- Hobby (6)
- Informatyka (554)
- Inne (87)
- Inżynieria biomedyczna (28)
- Inżynieria materiałowa (32)
- Języki obce (31)
- Literatura popularno-naukowa (80)
- Literatura regionalna (7)
- Logistyka i transport (93)
- Lotnictwo (24)
- Marketing (10)
- Matematyka i statystyka (94)
- Mechanika (133)
- Miernictwo (8)
- Nauki humanistyczne (51)
- Nowości (100)
- Ochrona i inżynieria środowiska (150)
- Prawo (4)
- Przemysł spożywczy (2)
- Sztuka (29)
- Tania książka (55)
- Zarządzanie (133)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.