Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE
LUNING P.A.
Tania książka, Zarządzanie37.00zł Pierwotna cena wynosiła: 37.00zł.12.00złAktualna cena wynosi: 12.00zł.
Na stanie
Autor |
---|
Napisz pierwszą opinię o „ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (96)
- Architektura i urbanistyka (276)
- Automatyka i robotyka (44)
- Beletrystyka (8)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (18)
- Bhp i ergonomia (43)
- Budowa i eksploat.maszyn (193)
- Budownictwo (255)
- Chemia i fizyka (41)
- Ekonomia (26)
- Elektronika i elektrotechnika (242)
- Finanse i rachunkowość (12)
- Hobby (10)
- Informatyka (553)
- Inne (119)
- Inżynieria biomedyczna (27)
- Inżynieria materiałowa (41)
- Języki obce (33)
- Literatura popularno-naukowa (85)
- Logistyka i transport (94)
- Lotnictwo (17)
- Marketing (18)
- Matematyka i statystyka (99)
- Mechanika (157)
- Miernictwo (7)
- Nauki humanistyczne (60)
- Nowości (107)
- Ochrona i inżynieria środowiska (155)
- Prawo (2)
- Przemysł spożywczy (1)
- Sztuka (31)
- Tania książka (70)
- Zarządzanie (144)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.