Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE
LUNING P.A.
Tania książka, Zarządzanie37.00zł Pierwotna cena wynosiła: 37.00zł.12.00złAktualna cena wynosi: 12.00zł.
Na stanie
Autor |
---|
Napisz pierwszą opinię o „ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (97)
- Architektura i urbanistyka (279)
- Automatyka i robotyka (44)
- Beletrystyka (8)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (18)
- Bhp i ergonomia (44)
- Budowa i eksploat.maszyn (195)
- Budownictwo (257)
- Chemia i fizyka (45)
- Ekonomia (27)
- Elektronika i elektrotechnika (240)
- Finanse i rachunkowość (12)
- Hobby (10)
- Informatyka (560)
- Inne (121)
- Inżynieria biomedyczna (27)
- Inżynieria materiałowa (40)
- Języki obce (33)
- Kalkulatory (1)
- Literatura popularno-naukowa (91)
- Logistyka i transport (95)
- Lotnictwo (18)
- Marketing (19)
- Matematyka i statystyka (99)
- Mechanika (157)
- Miernictwo (8)
- Nauki humanistyczne (60)
- Nowości (104)
- Ochrona i inżynieria środowiska (154)
- Prawo (5)
- Przemysł spożywczy (1)
- Sztuka (32)
- Tania książka (70)
- Zarządzanie (144)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.