Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE
LUNING P.A.
Tania książka, Zarządzanie37.00zł Original price was: 37.00zł.12.00złCurrent price is: 12.00zł.
Na stanie
Autor |
---|
Napisz pierwszą opinię o „ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
-
Promocja!
CZY ERGONOMIA JEST NAUKĄ?
JABŁOŃSKI J.15.00złOriginal price was: 15.00zł.4.00złCurrent price is: 4.00zł.
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (100)
- Architektura i urbanistyka (285)
- Automatyka i robotyka (45)
- Beletrystyka (10)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (17)
- Bhp i ergonomia (45)
- Budowa i eksploat.maszyn (199)
- Budownictwo (268)
- Chemia i fizyka (45)
- Ekonomia (28)
- Elektronika i elektrotechnika (252)
- Finanse i rachunkowość (13)
- Hobby (10)
- Informatyka (746)
- Inne (204)
- Inżynieria biomedyczna (28)
- Inżynieria materiałowa (41)
- Języki obce (32)
- Kalkulatory (1)
- Literatura popularno-naukowa (92)
- Logistyka i transport (96)
- Lotnictwo (21)
- Marketing (28)
- Matematyka i statystyka (104)
- Mechanika (156)
- Miernictwo (9)
- Nauki humanistyczne (70)
- Nowości (83)
- Ochrona i inżynieria środowiska (149)
- Prawo (7)
- Przemysł spożywczy (1)
- Sztuka (31)
- Tania książka (70)
- Zarządzanie (191)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.