Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Zobacz koszyk „REENGINEERING REFORMOWANIE PROCESÓW BIZNESOWYCH I PRODUKCYJNYCH W PRZEDSIĘBIORSTWACH” został dodany do koszyka.
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE
LUNING P.A.
Tania książka, Zarządzanie37.00zł 12.00zł
Na stanie
Autor |
---|
Napisz pierwszą opinię o „ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
- Promocja!
- Promocja!
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (94)
- Architektura i urbanistyka (286)
- Automatyka i robotyka (49)
- Beletrystyka (14)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (14)
- Bhp i ergonomia (44)
- Budowa i eksploat.maszyn (219)
- Budownictwo (295)
- Chemia i fizyka (46)
- Dom i ogród (2)
- Ekonomia (26)
- Elektronika i elektrotechnika (257)
- Finanse i rachunkowość (14)
- Hobby (9)
- Informatyka (779)
- Inne (307)
- Inżynieria biomedyczna (30)
- Inżynieria materiałowa (45)
- Języki obce (33)
- Kalkulatory (1)
- Literatura popularno-naukowa (97)
- Logistyka i transport (103)
- Lotnictwo (30)
- Marketing (30)
- Matematyka i statystyka (119)
- Mechanika (168)
- Miernictwo (9)
- Nauki humanistyczne (79)
- Nowości (119)
- Ochrona i inżynieria środowiska (152)
- Prawo (7)
- Przemysł spożywczy (1)
- Sztuka (30)
- Tania książka (76)
- Zarządzanie (196)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.