Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Zobacz koszyk „METODY ORGANIZATORSKIE W DOSKONALENIU SYSTEMU ZARZĄDZANIA” został dodany do koszyka.
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE
LUNING P.A.
Tania książka, Zarządzanie37.00zł Original price was: 37.00zł.12.00złCurrent price is: 12.00zł.
Na stanie
Autor |
---|
Napisz pierwszą opinię o „ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
-
Promocja!
MODELOWANIE POZIOMU PŁAC W MIKRO I MAKRO TEORIA I RZECZYWISTOŚĆ
OSSOWSKI J.61.60złOriginal price was: 61.60zł.54.00złCurrent price is: 54.00zł.
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (93)
- Architektura i urbanistyka (287)
- Automatyka i robotyka (50)
- Beletrystyka (14)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (14)
- Bhp i ergonomia (45)
- Budowa i eksploat.maszyn (210)
- Budownictwo (292)
- Chemia i fizyka (43)
- Dom i ogród (2)
- Ekonomia (27)
- Elektronika i elektrotechnika (254)
- Finanse i rachunkowość (14)
- Hobby (9)
- Informatyka (740)
- Inne (305)
- Inżynieria biomedyczna (29)
- Inżynieria materiałowa (51)
- Języki obce (33)
- Kalkulatory (1)
- Literatura popularno-naukowa (99)
- Logistyka i transport (102)
- Lotnictwo (29)
- Marketing (30)
- Matematyka i statystyka (120)
- Mechanika (164)
- Miernictwo (8)
- Nauki humanistyczne (79)
- Nowości (136)
- Ochrona i inżynieria środowiska (158)
- Prawo (6)
- Przemysł spożywczy (1)
- Sztuka (30)
- Tania książka (76)
- Zarządzanie (198)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.