Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE
LUNING P.A.
Tania książka, Zarządzanie37.00zł Original price was: 37.00zł.12.00złCurrent price is: 12.00zł.
Na stanie
Autor |
---|
Napisz pierwszą opinię o „ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
-
Promocja!
ZASTOSOWANIA BADAŃ OPERACYJNYCH I TECHNIK INTELIGENTNYCH W SYSTEMACH ZDROWOTNYCH ANALIZA BIBLIOMETRYCZNA
LUBICZ M.60.00złOriginal price was: 60.00zł.49.00złCurrent price is: 49.00zł.
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (90)
- Architektura i urbanistyka (287)
- Automatyka i robotyka (48)
- Beletrystyka (13)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (14)
- Bhp i ergonomia (45)
- Budowa i eksploat.maszyn (201)
- Budownictwo (287)
- Chemia i fizyka (43)
- Dom i ogród (2)
- Ekonomia (27)
- Elektronika i elektrotechnika (253)
- Finanse i rachunkowość (14)
- Hobby (9)
- Informatyka (736)
- Inne (291)
- Inżynieria biomedyczna (29)
- Inżynieria materiałowa (50)
- Języki obce (33)
- Kalkulatory (1)
- Literatura popularno-naukowa (96)
- Logistyka i transport (101)
- Lotnictwo (27)
- Marketing (30)
- Matematyka i statystyka (119)
- Mechanika (162)
- Miernictwo (8)
- Nauki humanistyczne (78)
- Nowości (137)
- Ochrona i inżynieria środowiska (158)
- Prawo (6)
- Przemysł spożywczy (1)
- Sztuka (30)
- Tania książka (75)
- Zarządzanie (196)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.