Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE
LUNING P.A.
Tania książka, Zarządzanie37.00zł Pierwotna cena wynosiła: 37.00zł.12.00złAktualna cena wynosi: 12.00zł.
Na stanie
| Autor |
|---|
Napisz pierwszą opinię o „ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (79)
- Architektura i urbanistyka (282)
- Automatyka i robotyka (39)
- Beletrystyka (4)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (18)
- Bhp i ergonomia (38)
- Budowa i eksploat.maszyn (3)
- Budowa i eksploatacja maszyn (174)
- Budownictwo (250)
- Chemia i fizyka (30)
- Dom i ogród (1)
- Ekonomia (24)
- Elektronika i elektrotechnika (222)
- Finanse i rachunkowość (8)
- Hobby (6)
- Informatyka (535)
- Inne (83)
- Inżynieria biomedyczna (26)
- Inżynieria materiałowa (30)
- Języki obce (30)
- Literatura popularno-naukowa (81)
- Literatura regionalna (7)
- Logistyka i transport (92)
- Lotnictwo (22)
- Marketing (10)
- Matematyka i statystyka (84)
- Mechanika (126)
- Miernictwo (8)
- Nauki humanistyczne (51)
- Nowości (120)
- Ochrona i inżynieria środowiska (144)
- Prawo (2)
- Przemysł spożywczy (2)
- Sztuka (29)
- Tania książka (51)
- WYPRZEDAŻ (1)
- Zarządzanie (131)







Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.