Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
„LOKALIZACYJNE UWARUNKOWANIA BEZPIECZEŃSTWA EKONOMICZNEGO PRZEDSIĘBIORSTW” został dodany do koszyka. Zobacz koszyk
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE
LUNING P.A.
Tania książka, Zarządzanie37.00zł Pierwotna cena wynosiła: 37.00zł.12.00złAktualna cena wynosi: 12.00zł.
Na stanie
Autor |
---|
Napisz pierwszą opinię o „ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI UJĘCIE TECHNOLOGICZNO-MENEDŻERSKIE” Anuluj pisanie odpowiedzi
Podobne produkty
Szukaj
Wybrane
Kategorie
- Albumy (83)
- Architektura i urbanistyka (285)
- Automatyka i robotyka (44)
- Beletrystyka (6)
- Bez kategorii (4)
- Bezpieczeństwo (16)
- Bhp i ergonomia (41)
- Budowa i eksploat.maszyn (2)
- Budowa i eksploatacja maszyn (193)
- Budownictwo (260)
- Chemia i fizyka (41)
- Ekonomia (27)
- Elektronika i elektrotechnika (237)
- Finanse i rachunkowość (12)
- Hobby (6)
- Informatyka (573)
- Inne (113)
- Inżynieria biomedyczna (29)
- Inżynieria materiałowa (32)
- Języki obce (32)
- Literatura popularno-naukowa (80)
- Literatura regionalna (7)
- Logistyka i transport (97)
- Lotnictwo (22)
- Marketing (17)
- Matematyka i statystyka (98)
- Mechanika (147)
- Miernictwo (8)
- Nauki humanistyczne (56)
- Nowości (94)
- Ochrona i inżynieria środowiska (153)
- Prawo (4)
- Przemysł spożywczy (2)
- Sztuka (30)
- Tania książka (57)
- Zarządzanie (145)
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.